Mūsų realybė

Prisimenu tą laiką, kai sirgau ir negalėjau išsilaisvinti nuo kažkokios bacilos. Tai dabar Serioginas tiriasi sveikatą. Panašu, kad tai gali būti kažkas panašaus. Tai va, kelios istorijos iš mūsų kelionių pas gydytojus :)

Kadangi persikrausčiau į Vilnių, tai pagalvojau, kad reikia išsitirti savo galvos skausmų priežastį. Tai viena tokia specialistė išrašė receptą. Vaistinėje manęs klausia:
- Ar jūs čia sau perkat?
- Na taip, - sakau.
- O tai jums trauma buvo?
- Na, tikrai nebuvo :) Tiesiog migrena kankina.
- Oi, - ji sako, - jums tikrai tų vaistų pirkti nereikia, nes jie skirti sunkioms galvos traumoms gydyti.
Vat taip!

O Serioginas vakar grįžo iš gerklės ir nosies specialisto su vaistukais. Nors tyrimai dar nepadaryti ir neaišku, kas jam tiksliai yra, bet vaistukai jau yra :) Savo ankstesnės patirties vedama, nusprendžiau pasitikslinti nuo ko tie vaistai. Paskambinom savo Astulei (mūsų bendruomenėj nemažai medikų. Asta psichiatrė). Pasirodo tie vaistai nuo alerginės slogos. Pasak Astos, kol tai nėra ištirta, jog išties alergija, tokių vaistų naudoti nereikia :) Tai lauksim tyrimų rezultatų ir matysime, ar ši specialistė atspėjo priežastį :) Tada ir gersim tuos vaistus.

Dieve, kaip mums reikia žmogiškų specialistų! Ne gydytojų santechnikų (kaip kad sako mano mylimas), o gydytojų, mylinčiu žmones, t.y. dirbančių pagal savo pašaukimą...

4 komentarai:

  1. gydytojai santechnikai :) che che, geras terminas :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Turit kažką prieš santechnikus? :-/

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nors iš kitos pusės suprantama kodėl jie be motyvacijos. Atrodo, kad jų irgi niekas nevertina. Alga gal siekia vos tūkstantį... Tai irgi rodiklis, kodėl dauguma jų santechniškai gydo...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš irgi nežinočiau, kaip reaguoti į tokį komentarą, kaip mano. :-)
    Šiaip, visiškai suprantamas nepasitenkinimas, kai taip neatsakingai gydytojėliai į reikalą žiūri.

    AtsakytiPanaikinti