Kaune

Ką tik grįžau iš Kauno. Vis dar važinėjuosi dėl ortodontinio gydymo...

Serioginas dar bendrauja, tai kol jis negrįžo apmąstau dieną. Mat nespėjau dar visko jam iščiauškėt :) Matėmės tik anksti ryte.

Vėl susitikom su Sandriuku. Pavalgėm sriubos. Tokia faina senamiesty "Tetulės sriubinė" ten yra. Groja tarpukario muzika :) Gali pasirinkti bent iš penkių skirtingų sriubų. Ir aplinka visai jauki, ir nebrangu.

Nors diena ir neilga (čia vėl kaip tą laiką vertinsi...), spėjau aplankyti giminaičius - ir tetą (tėčio sesę) su pusseserę bei Gintariuką.

Dianos (pusseserės) dukra Indrė nusipirko šuniuką (atrodo jorkiukų veislės). Toks mažiukas flegmatikas. Visaip bandžiau iš erzinti, tačiau man nepavyko :) Bet labai fainas! Sako, jog yra prieraišus, galima sakyti būna interjero dalis :)

O su Gintariuku kiekvienas susitikimas būna mielas! Mes su ja studijavom Šiauliuose, pas G.Dapkevičių smagiai leidome laiką ir dar kartu gyvenome.
Žinai, Gintariuk, (žinau, kad skaitysi :)) Tau tas vardas taip tinka! Esi gyva, nenuilstanti... Pamenu, kai neleisdavai man miegot (kai palaužta dienos tempo priguldavau) ir judindavai mane kur nors nuvaryt: į arbatinę, į parodas ir visur kitur :) O dar, kai prieš valstybinio išvakares visu garsu užsileidom teliką ir knygų apsupty šokom :) Čia tokia terapija stresui pašalinti buvo :) Ech faina!

Tarp kitko, atrodo, kad Gintarė vienintelė iš mūsų kurso dirba pagal specialybę, kurią baigė Šiauliuose - muzikos mokytoja. Spėju, kad yra vaikų mylima :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą