Šiauliuose

Ai, kaip miela pamatyti artimus, seniai matytus žmones!
Susitikau su buvusios savo bažnyčios ŠLKB pastoriumi Valdeliu, jo žmona Jūrate ir Kristofu. Jie man labai brangūs! Gėrėm arbatą, šnekučiavomės. Prisiminiau tuos laikus :) Aš jiems sakau, kad Sergėjus geriausiom spalvom apie juos kalba. O Kristofas sako: "na, kaip gi kitaip, mes gi Tave tai jam atidavėm :)" Aha :)
Dar pasimačiau su drauge Rasa. Mes draugaujam gal jau 10 metų tikrai! Kaip visada iš širdies pasidalinom savimi. Vertinu tikrą, artimą bendravimą!
Su sesiuku Sandriuku skaniai ir pigiai papietavom (dvi pilnos porcijos kainavo 10 Lt:)). Papliurpėm, pakvailiojom, kaip visada mes mėgstam. Ech, myliu!..
Dar daug su kuo nesusitikau. Aišku, gaila!.. Bet supratau, kad jei nori efektyvesnio ir nuoširdesnio bendravimo, reikia nesiblaškyti. Geriau su mažiau, bet turiningiau, pilniau...

Kadangi Vilniuje man per brangu kirptis, tai aš nuėjau į kirpyklą, kurioje kirpdavausi gyvendama Šiauliuose (grožio salonas "Prie saulės"). Kaina nereali :)! - tik 20 Lt, o čia Vilniuje tikriausiai būtų minimum 60 Lt. Ir važiuoti autobusiuku čia - 3 Lt, o ten - tik 1,30 Lt. Argi neblogas miestas :)?

Gera tiesiog prasi eiti to miesto gatvėmis. Na, bet gera ir sugrįžti namo - į Vilnių :)!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą