Tarakonai

Po Evelinos pasidalinimo apie tarakonus, prisiminiau savo nemenką patirtį su tais šlykšių šlykščiausiais parazitais. Fe fe fe!
Studijų laikais su drauge nuomojomės tokį butą, vadinamajame Šiaulių žalgiryne. Tarp kitko, šis rajonas pasižymi nemažu nusikalstamumu, nes jame gyvena labai daug narkomanų, girtuoklių, vagių. Oi, neišdildoma gyvenimo patirtis iš ten! Taigi, ten buvo mano pirmasis susitikimas su tarakonais(atidarius google paiešką apie juos, net pelytę pajudint buvo sudėtinga - kaip šlykštu!) Iš kriauklės lįsdavo tie didieji. Kaimynystėje gyveno moteris, kuri visko gyvenime mačiusi, tai kviesdavom ją, kad juos pritrenktų :)
Po to, jau po studijų, kai pradėjau dirbti LKSB, su sesėm ir dar su tokia studente persikraustėm į kitą butą, kuriame knibždėte knibždėdavo tarakonai (tie maži). Bandėm su jais visaip kovoti, bet nieko nesigavo, nes atrodo, kad jie turėjo užveisę savo gyvenvietę po mūsų butu. Būdavo taip šlykštu, kai įjungdavom į virtuvę šviesą ir pasigirsdavo šurmulys, tarakonų slėpynės. Pakėlus kokį dangtį, jų pasipildavo gausybė. Fui, tai prisiminus dabar net šiurpas krečia!..
Užjaučiu tuos, kuriems reikia su jais kovoti! Kartais atrodo be kokios spec.naikinimo komandos, nieko nesigauna. Jei jau pas vieną atsiranda, tai pasisvečiuos, ar net apsigyvens pas kitus. Džiaugiuos, kad gyvename naujame name :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą