Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir obuoliais

Labai paprasti ir greit paruošiami bei skanūs pyragaičiai! Ko daugiau norėt :)?

Reikės:
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos;
100 g pusriebės varškės;
3 nedidelių obuolių;
1 kiaušinio;
3 šaukštų cukraus;
1,5 šaukštelio cinamono;
šiek tiek sezamo sėklų.

Taigi, atšildome tešlą, obuolius nulupame, išimame sėklytes. Varškę sumaišome su cukrumi, cinamonu ir puse kiaušinio.
Tešlą susipjaustome į 12 kvadratėlių. Į kiekvieno kvadratėlio vidurį dedame pusę obuolio, įdedame šaukštelį varškės ir voko būdu užlankstome tešlą. Aptepame likusiu plaktu kiaušiniu, įspraudžiame į centrą riešutą, apibarstome cukrumi ir sezamo sėklomis. Kepame iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.

Darkai mūsų labai patiko :)

Recepto idėja iš šeimoms.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą