Pasibuvimai



Vakar tokia pilna diena buvo! Šįryt negalėjau galvos pakelt iš lovos. Tai gerai, kad kojos pradeda lipt :) O dar kiek darbų laukia... Sekmadienį jau į LKSB stovyklą išvarau! Dieve, duok gero oro! Palapinėse miegosim, tai biškutį bus ne kas, jei lietutis nenustos :) Na, bet patirtis nebloga, nors ir nelabai maloni.
_____________
Vakar trumpai pasisvečiavo mano sesutės ir Andriukas (sesės vyras). Kaip fainai pabuvom. Apie viską paplepėjom.O jau Serioginas koks svetingas! Jame šis dalykas toks ryškiai rusiškas :) Meilė išreiškiama neribotai :) Mano sesutės jau jį taip myli! Kaip faina :)
___________
Po to, jau po 19h. Eglė su Ernestu (Sergėjaus draugai) pasikvietė nuvažiuoti iki Trakų kibinų valgyti. Ten yra toks karaimų restoranas, kurį su Sergėjum labai pamėgom, kuriame fantastiškai skaniai gamina pyragus su vištiena ir žuvim (vadinamas kiubetes). Tik laižytis tesinori :) Labai skanu!

Jau sutemus ėjom pasivaikščiot. Niekada dar nebuvau tamsoje. Fantastiškai Trakų pilis atrodo. Ir su valtim, pasišviečiant fakelu, įmanoma paplaukiot. Mylimas mano taip entuziastingai ragino visus, bet jau buvo vėlu ir nebepasimaloninom. Ir oras toks fantastiškas buvo, kad atrodė kaip pasakoj :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą