Buvau pas mūsų pastorius svečiuose ir valgiau labai skanią sriubą. Marina gyveno keletą mėnesių Amerikoj ir dirbo meksikietiškam restorane virėja. Tai receptas iš jos. Pati gaminau ir pavyko :)
Meksikietiška sriuba 6 porcijom:
700 kg. jautienos faršo;
1 stiklainiukas pomidorų padažo (mes labai mėgstame "Ypatingą");
1 svogūnas;
3 skiltelės česnako;
250 g. pupelių;
meksikietiškų aštrių prieskonių.
Pakepini supjaustytą svogūną (galima pjaustyti pagal skonį - juostelėm, arba smulkiai) ir česnaką (smulkiai).
Pakepini faršą. Galima įdėti meksikietiškų mėsos prieskonių.
Viską sudedi į puodą: pakepintą svogūną, česnaką, mėsą. įdėti ir pupeles su pomidorų padažu. Pagal skonį atskiedžiama vandeniu ir įdedami aštrūs prieskoniai.
Sriuba skani ir nelabai aštri (kas nemėgsta aštriai) :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
o mes toki pati meksikietiska troskini darom :) be vandens, bet su ryziais :)
AtsakytiPanaikintiGal si sriuba labai panasi kaip ir submarino restoranuose meksikietiska sriuba?
AtsakytiPanaikinti700 kg. jautienos faršo
AtsakytiPanaikintibene juokaujate :D
Gera pastebėjimas :)! Ne kg, o g :)
AtsakytiPanaikintiPabandysiu sita recepta, skamba skaniai, tikiuosiu pavyks
AtsakytiPanaikintiPabandykit, tikrai skanu!
AtsakytiPanaikintimmmmmm, katik pabandziau, tikrai skanumeeelis:)))
AtsakytiPanaikintiNa, super :)!
AtsakytiPanaikintio as dar ant virsaus pabarstau tarkuoto fermentinio surio tikrai skanu ;0
AtsakytiPanaikintiAha, ačiū! Pasibarstysime ir mes :)
AtsakytiPanaikintiLabai skanu:)
AtsakytiPanaikinti