Meksikietiška sriuba

Buvau pas mūsų pastorius svečiuose ir valgiau labai skanią sriubą. Marina gyveno keletą mėnesių Amerikoj ir dirbo meksikietiškam restorane virėja. Tai receptas iš jos. Pati gaminau ir pavyko :)
Meksikietiška sriuba 6 porcijom:
700 kg. jautienos faršo;
1 stiklainiukas pomidorų padažo (mes labai mėgstame "Ypatingą");
1 svogūnas;
3 skiltelės česnako;
250 g. pupelių;
meksikietiškų aštrių prieskonių.
Pakepini supjaustytą svogūną (galima pjaustyti pagal skonį - juostelėm, arba smulkiai) ir česnaką (smulkiai).
Pakepini faršą. Galima įdėti meksikietiškų mėsos prieskonių.
Viską sudedi į puodą: pakepintą svogūną, česnaką, mėsą. įdėti ir pupeles su pomidorų padažu. Pagal skonį atskiedžiama vandeniu ir įdedami aštrūs prieskoniai.
Sriuba skani ir nelabai aštri (kas nemėgsta aštriai) :)

11 komentarų:

  1. o mes toki pati meksikietiska troskini darom :) be vandens, bet su ryziais :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal si sriuba labai panasi kaip ir submarino restoranuose meksikietiska sriuba?

    AtsakytiPanaikinti
  3. 700 kg. jautienos faršo
    bene juokaujate :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gera pastebėjimas :)! Ne kg, o g :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Pabandysiu sita recepta, skamba skaniai, tikiuosiu pavyks

    AtsakytiPanaikinti
  6. mmmmmm, katik pabandziau, tikrai skanumeeelis:)))

    AtsakytiPanaikinti
  7. o as dar ant virsaus pabarstau tarkuoto fermentinio surio tikrai skanu ;0

    AtsakytiPanaikinti
  8. Aha, ačiū! Pasibarstysime ir mes :)

    AtsakytiPanaikinti