Siurprizai

Tikriausiai, nėra žmogaus, kuriam netikėtumai (turiu mintyje geri) nebūtų malonūs. Mes jau taip sukurti - kurti, mąstyti, džiaugtis, priimti... Gera nustebinti mylimą žmogų, žinant, kad jam tai patiks.


Viskas prasidėjo taip...

Jau prieš mėnesį išsiklausinėjau Seriogino ko jis norėtų per gimtadienį. Aišku, pas jį norų buvo daug :) Teko išsrinkti geriausią. Vieną žinojau, kad bet kokiu atveju jis norėtų būti su draugais. Na, pradėjau organizuoti. Visus sukviečiau ir pasakiau Serioginui, kad žaisim boulingą (iš pradžių taip ir galvojau). Bet Kastytis pasiūlė važiuoti į tokią jam žinomą vietelę miške :) Kur gi Tau Serioginui nepatiktų miške! Jam lietus ir miškas - vieni iš pačių pačiausių dalykėlių nešančių džiaugsmą.

Ryte siaubingas griaustinis ir liūtis! Ką daryt?.. Atrodo diena neilga, bet joje tiek daug gali būti pasikeitimų. Po pietų išlindo saulė su savo kaitra. Sakau, - Dievas išgirdo :)! Vakare, atvažiavo mūsų paimt į boulingo klubą. Taip juokingai apgavom Serioginą :) Mums pavyko. Atvežėm į mišką, iš kurio pasigirdo gegutės gimtadienio melodija :)))) Man pačiai taip netikėtai malonu buvo. Ot žmonių išradingumas! Aišku, mylimukas buvo nustebintas! Valio! - siurprizas pavyko :)

Dėkinga Editai, Onai ir labiausiai Kastyčiui!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą