Darja jau čia!

Kadangi iki pirmadienio (nustatyto termino) taip ir negimdžiau, važiavom su Serioginu pas gydytoją. Ji padarė vaikelio kardiogramą ir sako, kad blogi tonusai (iš 10 balų tik 6). Išrašė siuntimą iš karto į ligoninę gimdyti.
Nuvažiuojam į ligoninę. Patikrina tuos pačius tonus ir sako, kad čia 10 iš 10 balų. Na, bet kadangi terminas vis tik jau praėjęs, gimdysim - "Ar esat pasiruošus:)". Jo :)
Nuvažiavom dar namo pasiimti daiktų ir 12 val. tiesiai į gimdyklą. kurioje man atliko visa, ko tik nenorėjau :) Pradėjo nuo to, kad labai kietas gimdos kaklelis ir jis taip lengvai neprasidarys; mano neigiama rezus kraujo grupė, tad negalim rizikuot ir dar virkštelė apie kaklą apsisukus. Padarė epidūrą, prileido skatinamųjų, gimdos kaklelį minkštinančių vaistų ir dar net nežinau ko...
Apsvaigus nuo visų tų injekcijų, šiaip taip išstūmiau Darijūšą :) 20 val. ji jau buvo čia. Nelengva. Sako, komplikuotai čia pas jus buvo, bet viskas abiems gerai! Ačiū Dievui!

Pamatyt savo kdūykį, nerealus jausmas. Norėjosi tik verkti ir stebėti, koks gi jis.

Tad dabar jau draugaujam. Esam laimingi ir jau ką tik grįžę namo. Mokinamės pažinti viena kitą. Nerealu :)

Sveika, gražuole! Laukėm ir sulaukėm :)

9 komentarai:

  1. Nuoširdžiausi sveikinimai jaunai mamytei! Ir tėčiui. Ir Darijai, išvydusiai savo mamą ir tėtį :) Aukit visi Dievo malonėje!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas, Darija! Ramiu nakteliu, saldaus pienelio ir pazinimo dziaugsmo!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mieli Darjos mamyte ir teveli,

    Nuosirdus sveikinimai sulaukus mergaiciukes!

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ačiū jums visiems! Džiaugsmas tikrai begalinis :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Sveikinu, labai graži dukrytė. Sėkmės ir kantrybės auginant šį nuostabų Dievo sutvėrimą :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Beje, aiškiai matyti, kad tėvelio kopija. Sako, kad mergaitės panašios į tėvus, būna laimingos ir ateity jai turėtų sektis... :))

    AtsakytiPanaikinti