Su Naujaisiais!

Man patinka pradžios :) Jos įneša pergalvojimo dvasią ir naujus pasiryžimus. Tame daug vilties! Kai kaskart atsisuki atgal, matuodamas metų pradžią ir pabaigą, daug daugiau pamatai, negu šiaip gyventum be tokio specialaus sustojimo. Mums reikalingos pradžios ir pabaigos...

Labai linksmai ir prasmingai sutikom Naujuosius. Juro ir Marinos namai pasidarė pilni įvairiausių personažų: Karlsonas su Buratinu, burtininkė čigonė, indė, stalius, vikingai, Šapokliak, amazonė, Pepė ilgakojinė ir kt. Sakoma, kad persirengimai, kaukių baliai, suteikia žmogui įgyvendinti svajones - bent kartais pabūti tuo, kuo svajoji :)

Su Serioginu nuėjome be jokių kaukių. Sakėm šiandien būsime su Babkovų tapatybės kauke :) Tačiau greitai buvom dalinai pakeisti :) Sergėjus man priminė Petukauską iš "Bremeno muzikantų", o aš lyg ir vikinge buvau praminta :)

Daug gerų palinkėjimų išgirdom. Vienas iš tokių, tai apie mus, kaip porą. Sako, kad atskirai, kaip asmenybės, mes labai skirtingos. Kas pažinojo mus abu atskirai, net negalėjo įsivaizduoti, kad galėtume būti kartu :) O dabar, kai jau mato mus kartu, sako negali įsivaizduoti mūsų ne kartu :)!

Kvailiojom, vaidinom, ant popieriaus koliažinius palinkėjimus kūrėme. Vienas iš tokių (gaila, kad negaliu pateikti pačio koležo) buvo:
"Nesvarbu ar esi blondinė, ar brunetė; svarbu neturėt pleiskanų. Ir atsimint, kad graži išorė neblogai, bet gražus vidus dar geriau!"

Dar kartą - su Naujais!!!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą