Kaupikai :)

Mes visi labai skirtingai elgiamės su daiktais. Tačiau nežiūrint, kad vieni labiau kaupia, kiti mažiau, bet vis tiek yra kažkas ką mes norime išsaugoti. Pažinojau vieną tokią merginą, kuri pasakojo, kad nuosavame name, kuriame ji gyvena, turi rūsį, kuriame kiekvienas, į jos rankas pakliuvęs daiktas ar netgi smulkmena randa ten vietą. Ji viską surūšiavusi, susisteminusi ir, jai prireikus, nesunkiai gali atkasti :)

Asmeniškai aš daugiausiai kaupiu visokius užrašus (konferencijų, studijų metų). Vis atrodo, kad man prireiks (taip neretai ir būna), bet dėl to, kad dirbu tokį darbą, kuris reikalauja idėjų. Sunku atsirinkti, kas pravers, o ką net negalvojant reikėtų tiesiog išmesti.

Serioginas labai brangina visokius daiktus, kurie jam buvo dovanoti, ar primena senesnius laikus. Kartais su juo ginčijuosi, kad tas ar anas daiktas jau tikrai nebereikalingas :) Tačiau žaviuosi jo saugotojo savybe! Kai turėsim savo namus, manau, bus vieta relikvijoms :) Galėsime rengti vakarus, kuriuose galės pasakoti, ką kiekvienas daiktas reiškia ir iš kur kilęs :))

Nors abu ir neturėjom normalių namų, kuriuose galėtume normaliai kaupti :), vis tiek paskui save velkame tam tikrus daiktus, kurie kažkiek apsunkina. Kaip svarbu atrasti viskam savo vietą!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą