Naujos patirtys

Vakar netikėtai gavau informaciją apie pas pažįstamus atvykusį gydytoją iš Korėjos. Jis jau 20 metų turi savo privatų kabinetą. Šiuo metu ilsisi ir keliauja po pasaulį. Siūlė jo konsultacijas ir netgi nemokamą akupunktūrą! Sergėjus mane vakare nuvežė ten. Buvo egzotiška :))) Patyriau tą malonumą :))) Tikrai nieko skausmingo. Vos vos jutosi adatėlių smaigstymas.

Ir šiaip įdomu palyginti rytiečių mąstymą ir mūsiškių. Čia bet kokiai ligai receptas, o ten jie ieško daugiau kitokių, natūralesnių būdų.

Labai juokingai tas korėjietis gydytojas mane apkalbėjo :) Sako, esi per kūda. Reikėtų dar minimum 5 kg priaugti. Šį kartą Sergėjus nesakė, kad nereikia :) Ir kaklas nestandartiškai ilgas, - labai gražu, bet raumenims sunku. Ne veltui turiu pravardę - žirafėlė :)) Na, pagrindinė rekomendacija sportas: bėgiojimas, plaukiojimas.

Kad pastorėčiau! O kaip tai padaryti? Netgi tie 5 kg yra daug! Nelengva ir kūdiems, nors jie yra visaip aukštinami. Visi kovoja su svorio metimu, o kaip su tuo priaugimu?! Tikrai labai didelė problema. Valgai valgai ir po to natūraliai pašalini viską :) Gali stengtis kiek nori :)

2 komentarai: