Erelio ir anties nuostata

Kažkada, važiuodami mašina, su Serioginu klausėmės vieno milijonieriaus kalbos (Sergėjaus iniciatyva mėgstame važiuodami ką nors vertingo klausyti). Jis vaizdingai pristatė dvi kategorijas žmonių, vieną pavadindamas ereliu, kitą - antimi. Erelis visada atsakingai reaguoja ir iš problemos randa sinergetinę išeitį. Tuo tarpu antis atsiprašinėja ir sakosi negalinti padėti, nors tikrai turi. Ir ne vien turi padėti, bet dar ir kompensuoti patirtus nemalonumus.

Taigi aš, ko dar niekada nepatyriau, susitikau su ereliu! Po apmokymu nuėjome vakarieniauti. Kaip dažnai būna, sąskaitos faktūros taip greitai negali išrašyti, tad paprašė ateiti kitą dieną. Atėjau, o jos, dėl tam tikrų priežasčių, nebuvo išrašytos. Kaip įprastai, tikėjausi stovėdama laukti ir kaisti šiltoje aplinkoje su paltu. Bet šį kartą, mano nuostabai, vadybininkė sako: "Atleiskit, kad jums reikia laukti. Gal galiu jus pavaišinti kava ar arbata? Ką jūs labiau mėgstate?" NEĮTIKĖTINA!!! Kaip malonu! Kava buvo labai skani :)
Taigi, prašome apsilankyti: FORTO DVARE, Pilies g. 16, Vilnius. Tikiuosi, sutiksite erelį ;)

2 komentarai:

  1. man irgi taip yra buve, tik laukiau ne saskaitos fakturos :), o nebuvo dar paruostas telefonu uzsakytas maistas (beje, jie sitos paslaugos kaip ir neteikia, bet maloniai sutiko). taigi kulturingas verslas nera jau tokia retenybe :)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet sakyčiau vis tik retenybė... Bet faina, kad susitinkam tokių dalykų!

    AtsakytiPanaikinti