Mergvakaris

Šeštadienį, pagal Lietuvių liaudies tradicijas apraudojom Eitą :) Tokiame originaliame mergvakaryje dar neteko būti!

Editai padovanojom masažą AKROPOLYJE. Grožio centre, kur vyko masažas, merginos apkeitė rūbus: vietoj jos rūbelių, padėjo tautinius. Po to pačiame AKROPOLYJE padainavome lietuvių liaudies dainelę ir pašokome ratelį.

Prisigaminusios maistelio vakaroti susirinkome pas Vitą Rulinskienę. Pavalgėme, išmokėme Editą kepti anglišką pyragą (jos būsimasis anglas), padainavome lietuvių liaudies dainų, deklamavome lietuvių p0etų eiles apie meilę, lietuvių raudomis apraudojome Editą, palaiminome ją malda ir pilnos įspūdžių išsiskyrėm. Kai kurios sakė, kad po to net negalėjo užmigti :)!



4 komentarai:

  1. Ne-re-a-liai! Tik kaip čia gaunasi, kad lietuvės, o mokot ją angliškų reikalų. Tegu ji savąjį lietuviškų pamokina geriau. Vyrams by tik skaniai pavalgyt. :-)
    Ir dar, ką jūs ten apie išmindžiotas rūteles dainavot? :-)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Grazu, kad dar kazkas atsimena musu tradicijas. As pvz ju net nezinau... Jau mergvakariu tradicijos dabartines, tai ka as zinau. Mada, kokios ten tradicijos. Visi daro, niekas nezino kodel. O lietuviu liaudis dar ir smaiksti buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tikrai, buvo nerealus vakaras!
    O, SIMONAI, dėl pyrago, tai čia meilės įrodymas vyrui - kepi anglišką, patvirtindama jo tautiškumą taip pat :)
    Išmindžiotos rūtelės :)? Geras pastebėjimas! :))) Ką davė organizatorės, taą ir dainavom :) Nalbai įisigilinom į prasmę :)
    O, EGLUT, dėl LT tradicijų, tai, manau, jos tikrai buvo pilnos turinio, ne tuščios.

    AtsakytiPanaikinti