Vakare miegoti laiku!

Pamenu vaikystėje pas mus buvo labai suprantama, kad po filmuko peržiūros, t.y. 20.30h. einame miegoti. Ir visada taip be jokių ginčų ar diskusijų. Atrodo, kad dabar šis mąstymas nepasikeitęs, kai galvoju apie dukrą. Manau, kad tai labai geras pasirinkimas! Visų pirma, vaikui gerai eiti į lovą paskirtu laiku, kad gautų pakankamai miego. Juk neužilgo reikės keltis į mokyklą, tad jau anksčiau susidėliojęs miegojimo režimas tik pagelbės.
Aišku, dabar nelengva, kai dukra atsikelia 7.30h. kartais ir anksčiau. Lyg ir būtų patogiau eiti kartu miegoti vėliau ir vėliau keltis. Bet nesutinku, jog tai būtų geras pasirinkimas!
Taip pat vakaro laiką labai noriu skirti bendravimui su savo vyru. Manau, tai būtinas dalykas. Juk vaikutis jaučiasi žymiai saugiau, kai yra tėvelių tarpusavio harmonija. Kaip ją susikursi, jei nepabūsi nors kažkiek, bet kokybiškai kartu?!

2 komentarai:

  1. Taip pat pritariu.
    Deja, mums neretai tai būna tiesiog neįmanoma. Ypač, jei važiuojam kažkur visi, jei einam į svečius ir pan. Tada ne tik pavėluojam 21 val praustis, bet ir ritmas išsimuša..

    AtsakytiPanaikinti