Vaistai nuo slogos

Ačiū Dievui, mūsų mergaičiukė visiškai nėra niekuo rimčiau sirgusi! Tačiau sloga kankina kiekvieną šaltą sezoną. Tai taip vargina! Nors ir nenorėdama, turėdavau lašinti ir cheminių vaistų, kurie labai lėtai arba iš vis nepadėdavo. Tad nebežinodama ko griebtis, išbandžiau anytos duotą natūralų receptą. Sako, kad net sinusitą galima juo išsigydyti. O ir draugė liudijo, jog svogūno sultimis išsigydė ausų uždegimą! Taip pat apie svogūno naudą galima pasikaityti čia.

Taigi, mums reikės:
1 šaukšto svogūno sulčių (išspaudėme su česnakiniu spaudikliu);
1 šaukšto medaus;
0,5 šaukšto virinto vandens.

Viską sumaišyti ir su pipete varvinti į nosį kiek įmanoma dažniau.
P.s. jei darysite vaikams, išbandykite ant savęs, kad nebūtų per aštru. Jei per daug nemalonu, atskieskite virintu vandeniu.
Visą šį skystį laikyti šaldytuve.

Pastebėjau, kad į tokius natūralius receptus žiūrima kreivai. Prisipažinsiu, aš ir turėjau tokį požiūrį! Paradoksalu, bet labiau pasirenkame chemiją ir tikime jos galia, nei natūraliais produktais. Sutinku, jog ne visais atvejais natūralizmas padeda, bet šiuo atveju išbandyta ir labai veiksnu :)!

6 komentarai:

  1. http://www.sekunde.lt/content.php?p=read&tid=29712

    AtsakytiPanaikinti
  2. cia kaip ir su skiepais, ka tik gimusiam kudikiui jau leiskim daugiavalencius skiepus, vietoj to , jog imunine sistema pati vystytusi..

    AtsakytiPanaikinti
  3. NA, dėl skiepų nelabai sutinku, kad jie nereikalingi! Priešingai, esu radusi man nulemiančių argumentų, kad jie būtini ir netgi pagerina žmogaus DNR struktūrą. Apie skiepus diskutavome čia: http://gyvenam.blogspot.com/2008/08/skiepai.html

    AtsakytiPanaikinti
  4. svogunas nerealus daiktas - taip savo maziukei isgydziau ausu uzdegima (o kai pas gydytoja nuejom jau tebuvo tik paraudimas likes). Svoguno del jo stiprumo i nosi nedrisciau lasinti, bet uztenka nakciai prie nosytes maziukei palaikyti ir pramusa nerealiai, taip pat ir svogunu vietoj eterinio aliejaus namus tokiu atveju kvepiname. Smirda, bet laikina ir veikia :) As kaip tik skeptiskai ziuriu i visokius homeopatinius vaistus nei per kartas isbandytas naturalias priemones :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Na, aš lašinu į nosytę ir mums padeda. Šaunu girdėt, kad ir jūs tuo naudojatės :)

    AtsakytiPanaikinti