Ilgasis savaitgalis

Oi, super linksmai praleidome ilgąjį savaitgalį! Svečiuose buvo Darjos pusbrolis Alanas (mano sesė su šeima). Sakyčiau, gražiai jie abu draugavo. Tik kartas nuo karto Alanėlis išreikšdavo pavydą, kai Daška prieidavo prie jo mamos :) Bet man atrodo, kad jie bus geri draugai.

Džiaugėmės žiemos linksmybėmis. Atrodo, vasara yra gerai ir mano pats mėgstamiausias sezonas, tačiau tai, ką gali patirti žiemą, niekas nepakeis! Per Valentadienį ir dar kitą dieną visi nuvarėm pačiuožinėti. Oi, vaikams patiko su rogutėmis važiuoti. Buvo laimingi! Aš irgi :) Nors ir pašalom ir dabar sloguojam, bet džiaugsmo buvo neišpasakytai daug.
Vyrai paruošė šiltos kavos su saldėsiais ir gėlių padovanojo. Šaunuoliai! Buvo originalus ir šiltas siurprizas.

Keletą vakarų žaidėme stalo žaidimus. Per Valentino dieną sužaidėm "Jis ir ji". Nors yra klausimų nelabai logiškų, ar per daug intymių, kad apie tai viešai dalintis, žaidimas visai fainas. Tikrai, žaidimo dėka, atradom sričių, kuriose buvo faina pasikalbėti, išreikšti savo nuomonę ar dar ir naujo sužinoti vienas apie kitą.
Taip pat žaidėme kaimynų dovanotą "Domination". Žaidimas trunka neilgai ir yra tikrai nesudėtingas. Galima žaisti su vaikais, kurie pažįsta skaičius. Lavina pastabumą. Super!

Džiaugiuosi tokiais turiningais laisvadieniais! Pasikrauni ir toliau sau ramiai gali važiuoti į kasdienybę :)

Atsotogų nuotraukos facebook'e.

3 komentarai:

  1. gal pasidalintum, kur pirkote si naktipuodi? nes mes lygiai toki pati turim, kuri mielai naudojame nuo 7-niu menesiuku, bet mums atidave draugai, mielai ji rekomenduociau kitoms draugems pirkti, bet net neisivaizduoju kur. Vienintele vieta kur maciau pernai vasara tai buvo Barselonoje esanti kinieciu parduotuvyte, bet gi nesivesi i LT :)))

    aciu

    AtsakytiPanaikinti
  2. Auksyte, mes irgi nepirkom, o gavom dovanų :) Net nežinau iš kur tie žmonės pirko.

    AtsakytiPanaikinti
  3. na va kaip būna...ech :) vistiek nerealus puodukas :)))

    AtsakytiPanaikinti