Mamos malda

Kol vaikai yra maži, juos įtakojame labai stipriai. Tačiau, kuo jie labiau auga, tuo mažiau turime jėgos kažką keisti jų gyvenimuose. Čia jau priklauso nuo jų pasirinkimo, ar priimti tėvų nuomonę, požiūrį, patarimus... Bet yra vienas dalykas, kuriuo mes galime įtakoti savo vaikus visą gyvenimą. Tai malda! Tikinčios mamos turi labai stiprų įrankį nuolat tiesiogiai būti savo vaikų gyvenimuose. Meldžiantis nešioji vaiką širdy, nesvarbu kokio amžiaus jis bebūtų; atiduoti Aukščiausiojo globai. Tai taip stipru!
Šeštadienį sudalyvavau mamų judėjimo renginyje. Buvau sustiprinta pasidalinimais, kaip malda veikia, atrodo, standartinėse, kasdieniškose situacijose. Pati labai aiškiai suvokiau, kad mano gyvybės šaltinis yra Gerasis Dievas. Be Jo kasdieninio įkvėpimo esu išsikvėpusi, pikta, be kantrybės... O susilietusi su TUO ASMENIU būnu pripildyta visų tų gėrybių :) Super!

4 komentarai:

  1. ech, gaila,kad nezinojau,kad egzistuoja toks dalykas :( na kada nors kita karta :)malda yra be galo stiprus ir tikrai veikiantis dalykas :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai, Aukse, jie norit, galit prisijungti prie šio judėjimo. Mamos susitinka ir meldžiasi kartu. Jei reikia, galiu duoti šio judėjimo koordinatorės el.pašto adr.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aukse, parašykit: mamosmaldojeETAgmail.com

    AtsakytiPanaikinti