Filmavimasis susitikime virtuvėje II

Esu pilna gerų įspūdžių! Kaip norėjau, pinigų nelaimėjau, tačiau nerealiai praskaidrinau sau gyvenimą! Nesu azartiška asmenybė. Man svarbiau pats žaidimo procesas. Aišku, gaila, kad tų pinigų neuždirbau, kaip norėjau, bet juk visa kita irgi labai svarbu.
Nuo pat ryto, iki popietės filmavomės "Susitikime virtuvėje" studijoje. Darją saugiai ir visiškai ramiai patikėjau anytai, tad galėjau sau be įtampos mėgautis. Stengiausi kokybiškai papramogauti, tad daug ko klausinėjau laidos vedėjo Lino. Jis be galo paprastas žmogus, tad ir bendrauti sekėsi tikrai šauniai. Prisimenu, kaip pirmojo filmavimo metu, važiuojant pas mus namo, mašinoje užsiverkė mažiukė. Tai jis ten stengėsi visaip kaip ją prajuokinti: tai purškė lūpomis, spaudinėjo įvairias lemputes, dainavo ir t.t. Tikrai gera prisiminti tas akimirkas!
Taip pat labai įdomu buvo pamatyti rengiamos laidos "virtuvę". Atrodo matai tik vieną laidos vedėją, bet už kameros stovi dar net 8 žmonės! Kiekvienas turi savo dalį, kurios visos labai svarbios, kad viskas tinkamai atrodytų per laidą. Visai norėčiau dirbti panašios laidos vedėja :) Nežinau, kaip gautųsi, bet atrodo, jog tai kūrybinis, žaismingas darbas. Daug pažinčių, įvairovės... Super!
Gaminau pervadintą kalėdinį keksą. Receptas labai paprastas. Tačiau, kaip mano konkurentės prisipažino, ne visi mėgsta tuos džiovintus vaisius, ar labiau linksta į saldesnius pyragus. Pralaimėjau, bet esu laiminga. Oi, bus juokinga pasižiūrėti į save per TV. Gero juoko ir jums, jei žiūrėsite :)

4 komentarai:

  1. labas.kaip noreciau pamatyti laida. gal galiu paziureti per intika?ir kaip sugavojai sudalivauti laidoje?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rasiuke, galėsi pamatyt laidą po jos transliacijos. Parašysiu nuorodą, kai ji jau bus internete.
    O sugalvojau sudalyvauti po laidos pažiūrėjimo :) Labai faina laida! Galvojau, gal laimėsiu pinigų. Nelaimėjau, bet praleidau puikiai laiką!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tai nieko, jei ir užmirši, bus įrašas internete :)

    AtsakytiPanaikinti