Mokykla besilaukiantiems

Vakar nuėjom su Serioginu į katalikų šeimos centre rengiamus kursus besilaukiantiems vaikelio. Nusivylėm! Išblaškytas dėstymas, visiškai nerišlus, niekas nesusisteminta ir t.t. Supratom, kad tokių kursų mums nereikia :) Ir dar pinigėlius mokėt už netobulą produktą esam nepasiruošę. Nebelankysim. Dar pažiūrėsiu ką siūlys Antakalnio poliklinikoj.
Aišku, daug ką skaitau ir tikrai teoriškai kaip ir viską žinau. Tačiau taip norisi praktinių išgyvenimų, pamokymų. Nors tokius susirenki klausinėdama moterų :) Na, manau, kad neprapulsim ;)

5 komentarai:

  1. Miela Dalyte, mer irgi su Dirku lankem tokius kursus...kaip tik buvo priesingai:viskas susisteminta, aisku, daug praktiniu patarimu, taciau kai atejo lauktoji dienele...viska pamirsau:):, realiai panaudojau tik ismoktus kvepavimo pratimus...taisyklingas kvepavimas tikrai palengvina saremiu skausmus...manau,to butina ismokti...

    AtsakytiPanaikinti
  2. as lankiau Antakalnio poliklinikoj kelias paskaitas apie kudikio prieziura. kas labiausiai padejo? uzrasai :) nes kai klausai, lyg ir viskas aisku, o kai po to reikia ismaudyti, tai rankos dreba. na bet isgyvenimu tai tikrai neisgirsi.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jo, reikės knygas laikyt po ranka. Čia žinai, kaip receptą kokį gamini, tai pasidedi prieš akis. Panašiai, tikriausiai, bus ir čia :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai gaila, kad nebeateinat į paskaitas, būtų smagu susitikti gyvai. Ateikit trečiadienį, rugsėjo 17 d., kur pasakosiu apie nešiokles, nes to niekur kitur neišgirsit.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū už pakvietimą. Žiūrėsim, kaip mums gausis. Gal ir ateisime.

    AtsakytiPanaikinti