Valentadienis

Vakar taip svajojau padaryti siuprizą mylimukui, bet po ligos labai neentuziastingai :( Tikriausiai, iš Dašos mes visi "smagiai" persirgom. Nepamenu, kada taip blogai jaučiausi... Na, bet Valentadienis, tai nereiškia vienos dienos meilės prisipažinimas, ar mylojo pamaloninimas, ar ne? Siurprizą atidėsim greitam išsipildymui.
Vasario 14 d. mums dar susijusi su svarbia data - prieš šešerius metus aš ir Serioža, nusprendę susituokti padavėm pareiškimus!!! Bėda ta, kad esu toks žmogus, kuris greit užmirštu smuklmenas (dažnai svarbias), iškraipau faktus ir neatsimenu skaičių... Todėl labai branginu savo žmogų, kuris visa tai prisimena, nors suprantu, priimti šį mano asmenybės braižą nėra lengva :) Tad sugulę vakare prisiminėm tą dieną prieš šešerius metus. Tiksliau, Serioža pasakojo man dienos įvykius! Kaip gera parkeliaut šiek tiek atgal ir vėl gįžti į dabartį, kurios pamatas tos dienos sprendimas!!!

1 komentaras:

  1. nerealus valentadienio sventimas:) ir kokia tu laiminga, kad serioza prisimena smulkmenas :)tyai labai daug ka pasako... sveikinu Jus:)

    AtsakytiPanaikinti