Jei virtuvėje liko išvirtų ir nesuvalgytų koldūnų, pasigaminkite labai skanų, iškilmingą patiekalą. Užkepkite juos!
Reikės (3 porcijom):
apie 15 vnt. virtų koldūnų;
200 g grietinės;
1 šaukšto sviesto;
prieskoninių žolelių;
fermentinio tarkuoto sūrio.
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsn.
Kepimo indą ištepkite sviestu.
Dėkite koldūnus.
Ant viršaus pilkite grietinę, gražiai išlygininkite, kad padengtų visą koldūnų paviršių.
Berkite žoleles ir ant viršaus tarkuotą sūrį.
Kepkite apie 15-20 min., kol sūris gražiai paskrus.
Mmmm, labai labai skanu ir tinka ypatingus svečius vaišinti :)
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą