Mamiški susitikimai tarp knygų

Šiandien mano miela nauja draugė pakvietė mus su Daša susitikti Winterlingen bibliotekoje. Vieta tobula mamiškiems susitikimams!!! Dar Lietuvoj labai mėgdavau nueiti į Žvėryno biblioteką, taip pat labai myliu Klaipėdos Akropolio Baltų lankų knygyną. Su nostalgija prisimenu ir Ozo Vagos knygyną draugišką mamytėms su vaikais :) O prieš išvažiuojant iš Lietuvos, ne vieną kartą užsukdavau į naujai atsidariusį Europos Vagos knygyną. Fantastika!!!
O Winterlingen biblioteka visai nedidukė, bet tokia jauki jauki. Tobula erdvė vaikams. Net supynės pakabintos :) Kol pabiručiai linksminosi, mes gan atsipalaidavę galėjom bendrauti su Melanie. Su Darka prisirinkom knygelių ir stalo žaidimų. Smagu!
Mamos, ar dažnai nueinate į biblioteką ar knygyną? Sudalyvaukite apklausoje! Jei dar nebandėt, susitikit pašnekesiams bei neįtikėtinam maloniam knygų vartymui su vaikais toje tobuloje erdvėje tarp knygų :))

3 komentarai:

  1. as dievinu knygynus. ir aciu dievui mano vaikai irgi megsta knygas. mes su dalium galim ne viena valanda prabut knygyne. Tik vat gaila pas mus LT nelabai yra pritaikyti judresniem mazesniem vaikam. nman labai patiktu toks "child welcome" knygynas. garantuoju,kad as uzsibuciau labai labai noriai:)
    Planuoju domanta vesti i biblioteka ir rinktis knygas. jas skaityti.vezt grazinti ir pan. nes zinau,kad jos IPad'as neatstos knygos:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jo, Vikulia, tai yra gėris :)
    Žinai, vaikam dar labiau pritaikyta Panoramoj Baltose lakose. Nors ten toks maža erdvs, bet yra staliukas, žaidimukų. Mes nueidavom ten su Darka.

    AtsakytiPanaikinti