Austrijos Alpės


Gyventi būtent šioje vietoje, kurioje esame dabar, didžiausia privilegija. Tiek daug grožybių beveik ranka pasiekiama!!! Iki Austrijos Alpių mums tik 160 km. Tiesa, esant giedram dangui, iš mūsų Winterlingen matosi Alpės!!! 
Tad atvykus Seriožos buvusiems kolegoms iš Lietuvos paatostogauti čia, savaitgalį nuvažiavome visi kartu į kalnus. Smaguma!!!
 

Jau Austrijoj, vis kylant aukštyn, pamatėm tiek daug sniego, kad dar tiek nebuvau mačiusi :) Atrodo, kad kai kurių namų tik stogai matėsi. Visos mašinos apsišarvavę dygliuotomis padangomis. Kad neužsrigti, mes nebekilom ten, kur buvom sumąstę. Pasilikom žemiau, kaimelyje Mellau. Beje, nepasigailėjom!!! Ten tikrai fantastiškai įrengta slidinėjimo trasa ir apsigyventi pakankamai nebrangiai galima rasti.
Mes su Seriožos kolego besilaukiančia žmona Daivute neslidinėjom, bet smagiai Dašą pavežiojom su rogutėm ir plepėjom. Beje pasikėlėm su fanikulieriais iki 2 km aukštį!!! Negalėjau atsigauti, matydama, kur žmonės slidinėja. Daug mažuliukų, gal 4-5 metų vaikų! Suprantu, kad jie labai laimingi, bet ten taip pavojinga. Tiesiog šalia, taip grėsmingai atrodančių skardžių. Kaip "kerinčiai" esame sukurti :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą