Sese svečiuose


Po aštuonių mėnesių mus aplankė sesė Rasa iš Anglijos. Kaip fainai! Išgražėjus, laiminga :) Džiaugiuos!

O vakar tai iš vis ji man dovaną padarė. Šiuo metu ji Anglijoj Redcliffe koledže savanoriauja. Tai daug ruošos darbų daro, maistą gamina. Ji man ir sako: "Pasiilgau darbų, tai aš sutvarkysiu jums namus." Na, aišku, aš kažkiek apsitvarkydavau, bet jėgų nebebuvo normaliai tvarkytis. O Serioginui ir taip visko daug teko, tad kaip ir susitaikėm su tokia "pusiau" tvarka, arba kiti pasakytų tiesiai šviesiai - betvarke :) Tad jos tas pasiūlymas kaip iš dangaus :) Tai ji plušo ir dabar taip gera namuose.Rasa sako, kad iš italės išgirdo, jog pas juos visa šeima rūpinasi besilaukiančia. Susiskirsto grafiką ir padeda ruošos darbuose bei maisto gaminime. Neblogai, ką?

Po to rodė rankšluosčių lankstymo meną :)

7 komentarai:

  1. Oi kaip dziugu...taip ir turi butu, jog nesciajai turetu padeti kas tik gali namu apyvokoje, o ir grizus su mazyliu ant ranku, visa apyvoka i sali, pirmosios savaites turi buti flirto su mazyliu savaites, taip kaip medaus menuo...tad, namu ruosos darbai priklauso kitiems padaryti:)

    AtsakytiPanaikinti
  2. :) Gerai būtų, bet ne visada yra tokios galimybės. Žiūrėsim. Kaip nors ištversim :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Rasele Saunuole! Man tik dabar labai geda, kad as to nesugalvojau...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nepergyvenk, Katiuša :) Bus dar tų progų ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Katia, Tu gi ir taip daug padėjai: rūbelius surūšiavom, komodą sukonstravot su Serioginu :) Tikrai padėjai!

    AtsakytiPanaikinti
  6. o gal galima butu suzinoti, kur kokiu schemuciu ar pan yra ranksluosciu lansktymo meno?

    AtsakytiPanaikinti
  7. Rankšluosčių meno galite rasti čia: http://images.google.co.uk/imgres?imgurl=http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/5236846/DSC01924-main_Full.jpg&imgrefurl=http://www.ehow.com/video_4989655_make-origami-swan.html&usg=__i1GjKBRhzbFd60ZyWkZKbbHRxYE=&h=450&w=600&sz=47&hl=en&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=FyWjBijmg8ceAM:&tbnh=101&tbnw=135&prev=/images%3Fq%3DTowel%2BOrigami%2Bsimple%26um%3D1%26hl%3Den%26tbs%3Disch:1

    AtsakytiPanaikinti