Šiauliuose

Apsilankėm ne tik Šiauliuose, bet ir Joniškyje. Pabendravom su tėčiu. Gaila, kad nebesuplanavom laiko aplankyt močiutės...

Po to nuvažiavom į kaimą pas vyresnes seseris. Labai svetingai sutiko. O kad priruošė vaišių! Prisivalgėm, pabendravom. Dar ir lauktuvių gavom iš jų daržo. Tai grįžom pilna bagažine.

Po to varinėjom po Šiaulius. Aplankėm Kristofą, pastorių Valdą su Jūrate; dar užsukom pas mano draugę Rasą. Buvo visas turas :) Gera, kai išlieka ryšiai! Jie tokie brangūs!

Pas Sandriuką su Andreliu praleidome keletą vakarų. Jų namai be galo svetingi! Kaip tai svarbu ir atneša poilsį. Nesinorėjo išvažiuoti.
Buvom stebimos ir lyginami pilvukai :) Man tai savaime suprantama, kad jie vienodi ir būti negali! Tad čia kaip ir lygint nereikėtų :)
Buvo keletas labai juokingų momentų. Sėdėjom abi stalo galuose ir kapojom Sandros uošvienės iškeptų cukinijų blynų. Niekas nevalgė, tik mes :)
Dažnai pamąstau, kad kaip būtų gera, jei sese gyventų arčiau. Na, bet esu dėkinga ir už tai, kad šiais laikais toks lengvas susisiekimas internetu. Gali bendraut kiekvieną dieną :) Aišku, tai neatstos gyvo akių žvilgsnio, tačiau geriau, negu nieko!
Tai dabar susitiksim su beibiukais.

Prieš išvažiuojant namo, pas Rimą ir Holgerį prisikrovėm mantos mažiukui. Daug gerų dalykų gavom. Taip pat ir patarimų, kurie tikrai naudingi.
Belieka pasirūpinti vežimuku ir lovytę bei kai kuriais smulkiais dalykyčiais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą