Gyvybės kaina

Nors ne visoms būna taip sunku, bet pagal savo patirtį sakau, kad gyvybė turi kainą. Įdomu, kad kiekvienai taip skirtingai būna. Vakar tėčio klausiau, ar jis pamena, kaip buvo mamai. Juk ji išnešiojo net penkias mus! Jis sako, kad nepamena, jog ją pykintu, bet kad jai buvo nelengva, tai tikrai. Matyt paveldėjau iš jos. Kaip norėčiau, jog ji būtų gyva ir aš galėčiau pasidalinti savo išgyvenimais... Na, bet nėra čia ko per daug liūdėt. Visi nešam savo naštas. Viskas priklauso nuo to, kaip priimam tuos iššūkius. Vis tik daug gerų dalykų supa!

Tikriausiai mano tokia dabartinė būsena, kai norisi būti vienai. Pastebiu, kad kai supa žmonės, labai įsiaudrina mano emocijos :) Savęs neatpažįstu. Arba per daug džiaugiuosi, arba priešingai - liūdžiu, ar net pykstu iki ašarų. Tad šiuo laikotarpiu taip gerai būt vienai!

5 komentarai:

  1. žinoma. tiesiog tokia būsena labai normali, nėra didelės prasmės visas jėgas skirti jos nugalėjimui :) dabar ne tai svarbiausia :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. vow,tikrai nelengva, kai sitaip emocijos keicias,labai to nemegstu net kai tai buna be aiskios priezasties, jauciuos nesuprastantanti saves ir nesuprasta kitu...myliu brangut,apkabinu

    AtsakytiPanaikinti