Statydinantys susitikimai

Pastebėjau, kad dauguma moterų savo vyrus apšneka iš blogosios pusės: ką padarė, ko nepadarė, ką galėjo padaryti ir pan. Moteriškuose susitikimuose vos ne pagrindinė tema - mano vyras niekšas :) Tačiau aš negaliu su tuo susitapatinti!

Turiu tokią fantastišką draugę Adonę, su kuria dalinamės gyvenimais ir juo žavimės! Kaip man patinka leisti su ja laiką! Pasakojamės apie santykius su savo vyrais. Randame bendrų išgyvenimų. Svarbiausia, jog dalinamės žvelgdamos iš gerosios pusės. Pasipasakojame ir sunkius momentus, tačiau kalbame apie tai, kiek mes, kaip moterys, savo nuolankumu ir atsidavimu galime jiems padėti dar labiau mylėti.

Paskutiniame pokalbyje analizavome, kad mums, silpnosios lyties atstovėms, daug dalykų savaime suprantamų :) O vyrams reikia labai tiksliai viską įvardinti. Oi, kaip tai nelengva! Pvz., reikalinga pagalba ir jam siunti visokius ženklus, bet jis nelabai mato :) Tik staiga pamato, kad mano veidas persikreipęs ir persisunkęs pykčio. Klausia: "Kas atsitiko?" Tam tikru tonu :), nuskamba atsakymas : "Nieko! Viskas gerai!"

Juokinga, bet tiksliai įvardinti dalykai dažnai išsprendžia visas problemas. Ir tada vyras be problemų paima ir padeda. Bet vis tiek sunku, nes kaip gi jie taip nesupranta savaime :)?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą