Pasimatymas su vyru!


Šeštadienį turėjau pasimatymą su savo vyru! Nerealu, ar ne? Kaip vienas žmogus man sako: "Tau trūksta buvimo su vyru? Taigi jūs kiekvieną dieną matotės!" :) Taip, matomės, bet pasimatymas, kai visiškai pilnai atsiduoti tam žmogui; tiesiog būni šalia; kalbiesi apie mus abu, apie išgyventus potyrius, prisiminimus anksčiau, - neįkainojama ir taip reikalinga!
Adone, Tu nereali! Ačiū Tau, kad pasiūlei ir pabuvai su mūsų dukryte!
Tos porą valandų netruko prabėgti, bet po jų grįžom kaip ant sparnų :) Nuvažiavom į Belmontą. Kaip tik Dievas dovanojo mano vyro mylimą orą - tuo metu lijo :)! Na ką, sakau, dėl meilės, eisiu ir sušlapsiu, - Serioginui gi tai taip malonu. Kada gi daugiau dar taip bus įmanoma? :) Biški sušlapom, bet buvo gera!
Belmontas mūsų draugystės vieta. Prieš trejus metus atsikrauščiau į Vilnių. Likus keliems mėnesiams iki vestuvių gyvenau pas Editą. Serioginas irgi tuo metu, visai šalia (perėjus vieną namą), nuomavosi butą su dar vienu gyventoju. Tai neturėjom savo asmeninės erdvės, kad praleisti kartu laiką. Tad Belmontas buvo mūsų buvimo kartu vieta. Daug ten išgyventa! Dabar bevaikščiodami vis ką nor spirismindavom: pameni, kai čiuožėm žiemą ant šito prūdelio? o pameni, kai nuspirkdavom gerti ir eidavom čia pasisėdėt? pameni, kai prie šios Vilnelės barėmės dėl vestuvių organizavimo?.. Ech fantastiškas laikas!!! Sako, kad anksčiau išgyventos geros patirtys kartu, yra kaip lobis ateities santykiams. Tikrai, kai prisimeni, atrodo, ir vėl viskas astigaivina.
Po to apsukom porą ratelių mūsų mylimomis gatvėmis. Mums taip patikdavo tiesiog važiuoti!
Papietavę grįžom namo, kaip aš juokauju, atgaivinę savo meilę :). Dovana iš dangaus, perduota per Adonės rankas :) Super!!! Tai taip reikalinga!

1 komentaras:

  1. Dalyte, man ne ką mažesnis džiaugsmas buvo pamatyt jus tokius švytinčius sugrįžusius :)

    AtsakytiPanaikinti