Ilgasis savaitgalis

Visas tris dienas bendravom su žmonėmis. Gera bent vieną kartą į savaitę pasižmonėti ir dar su mylimu vyru kartu! O čia ištisas tris dienas nesustodami sukomės :) Galiu dabar vėl ramiai su Dašinka sėdėti namie.

Penktadienį pasikvietė Vladikas su Monika (seni Seriogino draugai) šaltibarščių ir kalakutienos šašlykų valgyt. Niam, kaip buvo skanu! Jie gyvena fantastiškoj Vilniaus vietoj prie miško. Tai ir nemokamai oro pakankamą dozę gavom :) Laimingi!Vladikas su Monika augina kalbančias papūgas. Man visada būna atrakcija jas pamatyti. Ten pastovus kalbėjimas :) Labai faina! Sako, kad tos papūgos turi 3 metų vaiko intelektą. Įdomu apie jas sužinoti vis kažką daugiau.






Šeštadienį gerokai prasivaikščiojom Gariūnų turguje. Nusikaliau. Bet apsimoka ten važiuot, kai žinai, ko nori!
Po to, po daugiau nei metų laiko išnykimo, nekviesta sugrįžo migrena. Gerai, kad Seiroginas buvo namuose, o tai nežinau, ką Daškinas būtų daręs be mamos. Išsijungiau visai. Šis kartas buvo labai stiprus, net iki pykinimo. Išgėriau paracetamolio ir po valandos atsigavau. Tai dar ir į gatvės muzikos dieną spėjom. Aišku, labai trumpai, bet prasiėjom. Buvo be galo gera atmosfera. Visas Vilnius skambėjo :)

Sekmadienį nuėjom į bažnyčią, po jos pas Niką, Editą ir mažąjį Luką. Dabar suprantu, kai moterys, pamačiusios Darją sakydavo, kad, atrodo, jų vaikai tokie mažiukai nebuvo :) Aš taip pat pasijutau pamačiusi Lukutį. Jis toks mažytis, kad atrodo Daška tikrai tokia nebuvo! Kaip greit jie auga ir viskas užsimiršta! Neįtikėtina. Juk tik pusė metų praėjo, o toks didelis skirtumas!

Faina, kad su Dašulkiu dabar galim daug kur eiti. Ir susišnekėt su ja įmanoma, t.y. užkalbėti, ar nukreipti kur nors dėmesį. Ir šiaip matosi, kad jai labai patinka žmonės. Abu su Sergėjum jaučiamės puikiai su ja svečiuodamiesi. Tiesiog reikėjo išlaukti, kol ji paūgės ir dabar jau galim socialintis :)))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą