Su vaikų ir tėvo švetėmis!!!

Paskutniu metu pastebiu, kaip mūsų Darka stipriai auga ir keičiasi. Stebint jos pasikeitimus, imu iš naujo ją pažinti. Apskritai manau, kad kiekvienas žmogus vertas šio žvilgsnio! Na turiu omeny, kai mes nemąstome, kad "viskas, jau Tave pažįstu", bet leidžiam tam žmogui atsiskleisti, o neįstumiam į savo rėmus. Tad stebėti ir vis naujai pažinti savo vaiką - jaudinantis išgyvenimas. Vaikystė tuo ir žavi, kad joje tiek visko daug.

Man taip norisi iš vaiko pasiimti begalės išminties, paprastumo, tiesakalbiškumo, nuoširdumo.
Taip pat norisi vaikystę gerbti ir saugoti! Vaikas labai pažeidžíamas asmuo. Argi ne ant jo lengviausia išlieti savo dienos pyktį ar nerimą? Saugokim tas minkštas ir bręstančias širdeles!

Mūsų Daša be galo žavi asmenybė! Dažnai juokauja ir kalba užuominomis. Pvz., atėjo į virtuvę ir sako: "Mama, prianiki zgnijut" (rus.k., esą, mama, meduoliai supus) :) Na, atceit reikia valgyti, ko jie ten stovi? :))))

Sveikinu su vaikystės diena ir su rytojaus tėvo diena!!! Dažnai širdis spurda, kai stebiu sušvelnėjusius vyrus ir skleidžiančius tėvišką meilę. Vienas iš gražiausių dalykų gyvenime!!! Sveikinu ir mūsų šeimos tėvišką tėvą :) Mylim Tave, Seriož!!!

1 komentaras: