Jei manęs paklaustų, ką labiausiai mėgstu valgyti, pasakyčiau, kad šiuo metu mėgstu salotas :) Tuno salotų skonio negaliu pamiršti nuo Naujųjų metų šventimo. Taip skaniai prisivalgiau!!! Paklaususi Andželikos padažo receptą, ėmiau pati jas gaminti. Kaip žinia, salotas gaminant, tikrai galima laisvai improvizuoti. Tad mano tuno salotos:
salotų lapai suplėšomi;
pomidoras, agurkas ir svogūnas supjaustomas griežynėliais;
alyvuogės (galima dėti žaliąsias su juodosiomis) - per pusę;
papriką - juostelėmis;
česnako skiltelę - smulkiai;
žalumynai;
indelis konservuoto tuno savo sultyse.
Padažas:
alyv.aliejus, citrinos sultys, šiek tiek majonezo. Viską gerai sumaišykite.
Paruoštą padažą užpilkite ant supjaustytų gėrybių, pagardinkite druskyte, žalumynais. Viską gerai išmaišykite. Skanaus!!!
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
dar biski razinku rekomenduojama :) Bus tikra изюминка!
AtsakytiPanaikinti