Forestas Gampas

Kaip antrą kartą neskaitau knygų, taip turiu gal ir keistą nuostatą, - antrą kartą nežiūriu filmų. Kaip suprantu, daug prarandu, bet man tiesiog norisi vis kažko naujo. Priešingai, mano mylimas žmogus turi mėgstamus filmus, kurie kartas nuo karto vis pažiūrimi. Su manim stengiasi žiūri naujus, be manęs - vis ką nors peržiūri po kelis kartus :) Bet filmą "Forestas Gampas" mielai pažiūriu vėl iš naujo!!! Liečianti, įsiminta romantiška drama. Sakyčiau, tinkanti pažiūrėti baigiantis metams. Pamąstyti apie tai, ko vertas gyvenimas, pasirinkimai, viltis, žmogaus savivertė, gyvenimo paradigmos...
Mano akimis, pagrindinis personažas - žmogiškumo idealas! Aplink jį visi keitėsi, o jis visada džiaugėsi tuo, ką turi ir kur yra. Vietoj nevilties ir savęs gniuždymo, Forestas visada atranda tikslą arba kažkuo mėgaujasi. Šiam žmogui nesvarbus įvertinimas, bet santykiai. Asmeniškai aš niekada nenorėčiau išgyventi tiek praradimų ir kančios. Bet čia taip nuostabiai parodytą, kad kiekviena akimirka gali būti vertinga ir maloni. Klausimas, ar tik žemesnio intelekto žmogus gali taip paprastai gyventi? Taip norėtųsi, kad kiekvienam iš mūsų netrūktu tos vilties, meilės žmonėms ir pasimėgavimo gyvenimu, netgi pačiose sudėtingiausiose situacijose.

Tad artėjant Kalėdoms ir Naujiesiems linkiu  J U M S  V I S I E M S daug daug vilties, meilės žmonėms ir pasimėgavimu gyvenimu!!!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą