Žirgai, kaip gyvenimo būdas

Įsivaizduokit, gyvenate žirgyne. Nu ne, ne su pačiais žirgais garde, bet šalia jų. Kiekvieną dieną pro jūsų langą jodinėjama, prunkščiama ir žvengiama. Tik už vieno žingsnio nuo jūsų gyvena net 50 arklių! Jūsų vaikas turi savo ponį, su kuriuo gali kada panorėjęs jodinėti, rūpintis juo, šukuoti... Ar gi ne žemiškas rojus?
O mes su Daša turim galimybe sudalyvauti šiame gyvenime! O gi, radusios šį žirgų rojų, niekaip negalėjau atsispirti pagundai nuolat ten nueiti. Po kiek laiko susipažinom su tų namų šeimininke, kuri augina dvi mergytes. Viena iš jų šiek tiek jaunesnė už Darją. Tad jos ir draugauti pradėjo. Daša jau šukavo ponį ir net juo jodinėjo!!! Sakė užaugusi bus raitelė :)
O aš džiaugiuosi vis daugiau sužinantį apie gyvenimą su žirgais. O jis patikėkite tikrai labai įdomus :) Arklių stiprybės ir silpnybės, jų bendruomeniškumas ir t.t.
Jau turiu keletą numylėtinių, kurie leidžiasi būti glostomi ir iš arti liečiami :)) Man tai toks džiaugsmas!!!
Abu šių namų šeimininkai raiteliai. Vyras ir profesionalus jodinėtojas, laimėję ne vienose varžybose. Taip pat jis treniruoja žirgus ir juos parduoda. Vat toks verslas, kuris tęsiamas iš kartos į kartą.

5 komentarai:

  1. sveiki atvyke i normalu gyvenima:)

    Lina

    AtsakytiPanaikinti
  2. O ką turi omeny :)? Mes ir anksčiau gyvenom normalų gyvenimą :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. gyvenant normaliai, nereikia duonos svetimoj saly uzsidirbt, ne?:)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Na, Lietuvoj duonai ir užtekdavo :)) Tiesą pasakius, labai gaila, kad teko išvažiuoti, nors čia patirtis neįkainojama.

    AtsakytiPanaikinti
  5. ka gi, sekmes renkantis patirtis - ka gali zinoti, gal po tokios patirties ir nesinores grizt atgal:)

    AtsakytiPanaikinti