Dar draugaujant, Sergėjus man gamino šį patiekalą. Iš jo išmokau :) Visada pagalvoju, kad jo gamintas buvo labai skanus!
0,5 kg bulvių
700 g menkių filė
1 didelis svogūnas
100 g sūrio (mums patinka "Dvaro")
3 šaukštai majonezo
druskos, pipirų, žuvies prieskonių
Bulvės supjaustomos grežynėliais ir apverdamos sūdytame vandenyje (5 min.). Sudedamos į išteptą aliejumi indą. Pabarstoma pipirais.
Ant viršaus dedama žuvies filė, iš abiejų pusių apibarstoma žuvų prieskoniais.
Svogūnas supjaustomas grežynėliais ir sudedamas ant žuvies.
Viršus plonu sluoksniu ištepamas majonezu.
Sutarkuojamas sūris ir ant viršaus užbarstomas.
Dedama į įkaitintą orkaitę. Kepama 40-50 min.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Ir šitas patiekalas labai skanus. Nors vietoje svogūnų dėjau patroškintų keptuvėje morkų, o grietinę pamiršau, gavosi gerai :)
AtsakytiPanaikintiDžiaugiuosi :)
AtsakytiPanaikintiSuper receptas!!! ir labai paprata!!
AtsakytiPanaikintiAciu
Na, faina, kad patiko! :)
AtsakytiPanaikintiLabai skaniai isejo!!! As taip pat vietoj svogunu dejau morkas. As sutarkavau burokine tarka bulves ir morkas, atskirai sumaisiau su aliejumi, druska ir pipirais! Ir sudejau kaip buvo parasyta recepte!
AtsakytiPanaikintidabar gaminu ir man kilo klausimas ar ta zuvies file pries tai reikia apkepti?:)
AtsakytiPanaikintiApkepti tikrai nereikia!
AtsakytiPanaikintiSkanaus!
bandysiu gaminti ar reikia zuvi supjaustyti gabaleliais?
AtsakytiPanaikintiSėkmės gamyboje :) Žuvį, savo patogumui, galite ir supjaustyti. Aš nepjaustau. Tiesiog uždedu filė gabalus tolygiai ir viskas. Skanaus!
AtsakytiPanaikinti