Troumland arba Svajonių šalis

Keksiukas tortukas
Labai įdomu, kad būtent šis ketvirtasis gimtadienis buvo ypatingai laukiamas. Pernai dar nebuvo taip svarbu, bet šiemet kiekvieną dieną Darja klausė, kada gi tas jos gimtadienis. Tad braukėm dieneles ir kalbėjom apie gimtadienio norus. Ypatingų norų vaikas neturėjo, bet tai ką gavo labai ją pradžiugino. Svabu buvo tortas, balionai ir burbulai :) Tad tik atsikėlus surengėm Darkai siurprizą - keksiuką torčiuką su keturiomis žvakutėmis. O kas laukė toliau, nesakėme. Buvo tikras siurprizas.



Gimtadienio tortas
Dar kepiau didelį tortą, kurį nešėm į darželį. Tai irgi buvo Dašai labai svarbi šventės dalis! Kiekvienas gimtadininkas atneša kažką skanaus. Visi susėda prie stalo, gimtadienio vaikui uždedama karūna ir darželio vaikai dainuoja ypatingą dainą bei įteikia mažą dovanėlę.








Darjos gimtadienį atšventėm vaikų svajonių šalyje, t.y. Traumland. Ši vaikų išsvajota vieta tik 35 km nuo mūsų. Pasikvietėm savo vokiečių draugų šeimą, tad buvo dvigubai linksmiau! Man pasirodė, kad Dašai negali būti nieko geriau, nei tokios pramogos. Tiek daug krykštavimo, šypesnų!.. Netgi mes suaugusieji radome sau karuselių :) Buvo labai smagu! Pagalvojau, kad toks gimtadienis nereikalauja per daug energijos ir suteikia daug daug gerų emocijų. Neįsivaizdavom kažkokios organizuotos, patalpoje vykstančios šventės. Ir šis pasirinkimas kaip į taikinį!!!

Svajonių šalis pritaikyta daugiau vaikamsi iki 7 metų. Sumokėjus 9,5 eurų (suaugusiąjam) gali ten praleisti visą dieną. Tiesa, net nepajauti, kaip ta diena praeina. Tik įęjus, lankytojus pasitinka įvairios pasakos su herojais.



O toliau visokios karusėlės, traukinukai, karietos, mašinytės...









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą