Darjai 4!

Pirmosios dienos

Klausiu savęs, kiek gi tėvai, ypač mamos, gali pasisavinti savo vaikų gyvenimus? Juk pati išnešioji, paskui globoji, rūpiniesi ir visas esamas jėgas atiduoti. Bet staiga pajauti, kad jis jau skleidžia sparnus ir tampa savarankiškesnis ir savarankiškesnis, vis labiau atsietas nuo tavęs...


1 metai
Šiandien mūsų Dašai ketveri!!! Tą ypatingą dieną prieš tuos ketverius metus labai labai gerai pamenu. Akyse stovi vaizdas, kai dukra gimsta, kaip stipriai verkia ir paguldyta ant pilvo nurimsta, žiūri į mus su Serioža, lyg sakydama: ach štai, pagaliau pamačiau tuos girdėtus įsčiose balsus :)


2 metai
3 metai
Ech ta mūsų Pūsia, kaip aš ją vadinu. Tiek daug prasmės ji atnešė į mūsų gyvenimus. Darka, esi nuostabus stebuklas!!! Neretai stebiuosi jos kantrybe ir samoningumu. Vieną dieną parsinešiau iš draugų padovanotą kaktusą. Su kaktusais toks įdomus dalykas, kad reikia juos palaikyt tiesiog padžiūti ir po kelių dienų įkišti į žemę. Taigi, padėjau ant laikraščio ir nepasakiau Dašai, kad liesti pavojinga. O ji ėmė ir pačiupinėjo. Tyli, nieko nesako ir vaikšto ant kulnų :) Pasirodo ji net su kojytėm ant jo užlipo. Tie mažyčiai spygliukai labai skaudūs. Neaišku dėl kokių motyvų dukra kentėjo. Vargo iki tol, kol man daėjo, kad ji kaktusuota!
Su ja labai lengvai pavyksta susitarti, išprašyti atsiprašymo :), išbučiuoti ir gauti daug daug bučkių :))) Meilumas neišpasakytas.

Su gimtadieniu, mylimas žmogeli!!!

 

Beveik 4 metai






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą