Murmeklis ir Bambeklis bei kitos pasakos

Ntr.iš Bernardinai.lt
Pradėjus dukrai bambėti, sakau: "Pas mus į svečius Murmeklis ir Bambeklis atėjo!" Vaikas greit pašoko ir prie durų... Atidaro duris ir sako: "Mama, bet gi čia nieko nėra". :)))) Vat čia taip po vienos iš Aurelijos Umbrasienės perskaitytų pasakų iš "Mumeklis ir Bambeklis bei kitos pasakos", laukė Daša nekviestų svečių.

Mūsų dukra labai mėgsta kartu skaityti knygeles. Kai kurios pasakos, istorijos tiesiog būna per ilgos. Tada skaitom dalindamos į kelias dalis. Taip vaikas mokosi koncentruotis ir klausyti. Būna taip, kad perskaitau, o po to savais žodžiais atpasakoju.

Šias A.Umbrasienės istorijas skaičiau su pasimėgavimu. Man pačiai buvo labai labai įdomu. Esu sužavėta šia knyga!!! Man atrodo, kad ją galėsiu dukrai  dar ne vieną kartą skaityti ir skaityti. Gal man, asmeniškai, norėtųsi daugiau iliustracijų. Aišku, čia toks subjektyvus vertinimas, bet paveikslėlių dukrai nebūna per daug. O jie toje knygoje tokie gražūs!!! Pastebėjau, kad vaizdinis knygos pateikimas padeda sukoncentruoti vaiko dėmesį ir lengviau įsitraukti į istoriją.

Rekomenduoju vaikams nuo 4 metų. Puikiai tiktų dovanai ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą