Farširuota paprika

 4 vnt. didelių paprikų ( renkuosi pigiausią variantą)
350 g jautienos faršo
2 šaukštai ryžių
vištienos arba daržovių kubelis
mėsos prieskoniai, druska, pipirai
grietinė (pagal skonį)
Išverdami ryžiai.
Faršas sumaišomas su išvirtais ryžiais ir mėsos prieskoniais.
Paprika išskaptuojama, nuplaunama ir užpildoma paruoštu mėsos turiniu.
Sudedama į puodą (geriau, kad papriką stovėtų), įpilama iki pusės vandens ir įdedamas kubelis. Tušinama apie 30 min., iki kol suminštėja paprika.
Labai skanu pasigardinti su grietine ir valgyti su bulvėmis.

4 komentarai:

  1. esu kažkada bandžiusi, neprigijo pas mus paprikos :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, vien jau kad "įdedamas kubelis", man šis receptas nekoks..... Galima apsieiti puikiai ir be jokių chemijų...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, vietoj kubelio galima sudėti kitokius, natūralius prieskonius :)

    AtsakytiPanaikinti