Tvarka

Aš tikrai nesu pedantiškai tvarkinga. Kadangi esame dviese, tai tvarką palaikyti nėra sunku. Bet kad iš dušios susitvarkyti, reikia įkvėpimo :)

Pvz., dabar aplinkui mėtosi daug visokių popierių. Mat dirbu namuose. Turime tik mažą kompiuterio stalą, tai darbas liejasi laisvai :) Taip pat kai ruošiamės šlovinimui. Natos, giesmių žodžiai skraido aplinkui :) Šiaip meniška ir linksma atmosfera. Per daug dėl to nekompleksuoju. Sako, kad kai gyveni su mažiukais vaikais, tvarka neįmanoma. Tai reiškia mums bus nesunku ir mes jų per daug nevarginsim savo perdėtais priekaištais :))) (-tikiuosi!)

Na, virtuvėj nemėgstu palikti indų. Visada suplaunu. Kartais gal vakare tingisi, bet čia išimtys :)

Taip pat, jau iš šeimos atsinešiau, ant kėdės miegamajame sukrauti rūbai :) Juokėmės su Sergėjum, nes labai juokingai atrodo. Iškuopiu, sudėlioju ir vėl tas pats :))) Atrodo, kaip ir problema, jei keiti dažniau rūbus, tai nei juos skalbti, nei į spintą grūsti...

Vat taip pas mus...

1 komentaras:

  1. Padėtis dėl kėdės analogiška. Aš ne taip jau ir dažnai keičiu drabužius, bet jei vis dar geri!, tai į spintą nebedėsi, nes einami, bet ir dar nepurvini – gi vėl apsivilksi po kelių dienų. :-)

    AtsakytiPanaikinti