Jums reikės:
Smulkiai pjaustyto kopūsto;
1 morkos, supjaustytos smulkiais kvadratėliais;
0,5 saliero šaknies;
2 bulvių;
Vištienos buljono;
Šiek tiek aliejaus morkų pakepimui;
Prieskonių, kaip antai pipiras, druska, lauro lapelis, krapai, petražolės.
Uždėkite virti pjaustytą kopūstą.
Tuo metu pakepkite morką.
Po maždaug 15 min. į puodą dėkite smulkliai pjaustytą salierą, kvadratėliais pjaustytą bulvę ir pakeptą morką. Dėkite buljoną.
Virkite apie 15-20 min. Pabaigoj suberkite jums patinkančius arba mano siūlomus prieskonius.
Valgykite su grietine ir pabarstytomis šviežiomis ar džiovintomis žolelėmis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą