Marijai 4 mėn.!

Maša žaibiškai auga - 62 cm. ir 6,100 kg. Džiaugiasi savimi veidrodyje. Čia mūsų rytinis ritualas pasitikti dieną su nuostabia šypsena. Paskui būna visko :)

Šį mėnesį, t.y. 15 savaitę, gulėdama ant pilvuko pirmą kartą apsivertė. Po kelių dienų pademonstravo ir nusisukimą nuo nugaros ant šono. Nemažai kikeno. Ypač, kai juokina sesė. Griebia žaisliuką ir ragauja. Daug guguoja. Pučia seilių burbulus :)


Mažylė gali ilgai laukti. Tenka išbandyt jos kantrybę. Pvz., galiu iškept lietinius. Maša skundžias gan ilgai, kol rimtai supyksta. Aišku, čia didelis nuopelnas vyresniąjai sesei, kuri taip noriai kalbina mažiukę.


Vis dar labai dažnai būna ant rankų. Vakarais parėkia. Prisirišu vaikjuoste. Miega arti arti. Mėgaujuosi! Kada daugiau galėsiu taip nevaržomai myluotis, ir, Rūtelės žodžiais tariant, bučiuot, kiek tik noriu:) Negaliu akių atitraukt nuo to mažo žmogaus! Vis bijau praleist kokią reakciją. Tai taip brangu! Neneigsiu, jog vėlūs vakarai, neretai ir supimai naktį, ar labai anstyvais rytais nėra lengvi, bet verti! Viskas taip greit keičiasi... Niekad nebebus taip arti, kaip dabar. Tos šiltos mini kojytės ir rankytės greit savarankiškai bėgios ir nebe taip dažnai glausis. 

Kaip ir sesė kūdikystėj, Marija nemėgsta važiuot mašinoj. Rėkia iki užspringimo. Turiu psichologiškai nusiteikt, kad niekam dar nieko blogo nuo verkimo neatsitiko :) 

Štai kokios skirtingos to paties amžiaus sesės!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą