Spalvų atradimas

Jaučiuosi gyvenanti spalvota gyvenimo periodą. Atrandu spalvų derinius, negaliu akių atitraukti nuo papuošalų :) Pati noriu puoštis ir džiaugiuosi spalvomis! Anksčiau taip nebuvo. Labai mažai kreipiau dėmesį į auskarus, ar į apsirengimo stilių. Aišku, jis natūraliai ir negalvojant yra, bet šis periodas ypatingas. Pagaliau moteriškėju :)))

Čia šiaip prisiminiau... Praeitą savaitę Menėje turėjom mokinių grupę, kuriems mokytoja suorganizavo auskarų gamybą. Aš atrodo deramai juos pasitikau, paspaudžiau rankas, palinkėjau gero laiko. Pabaigoje mokinių auklėtoja padavė man pinigėlius ir išėjo. Kadangi nebuvo laiko aptarti, kaip jiems sekėsi, perskambinau. Ji sako: "Tai merginai perdaviau pinigėlius, kuri mus pasitiko. Ar užteks?" :)))) Tai va, vis tik atrodau, kaip mergina :)

Džiaugiuosi, jog Mamų menėje galiu dalyvauti rankdarbiuose. Susivėliau sagę. Rankdarbiai irgi niekada nebuvo mano stichija :) Mėgaudavausi tik atviručių gamyba. Dabar jaučiu, kad plečiasi mano pomėgiai ir atrandu naujus sugebėjimus. Džiaugiuosi!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą