Žaislai

Mums pasisekė, kad turime daug gerų draugų ir pažįstamų! Mes nepirkome nei vieno žaislo, esančio mūsų namuose. Manau, kad jei ir reikėtų pirkti, tai brangūs žaislai to neverti :) Esu įsitikinus, kad daug kainuojantis vaikiškas daiktas atneša daug streso, nes pergyveni, kad sulaužys. O tikriausiai, taip ir nutiks :) Čia kaip ta lėlė mano namuose būdavo pasodinama pasigėrėti... Aišku, kai patenki tarp lentynų pinų gražiausių ir įvairiausių žaislų, tai akys raibsta ir taip norisi griebti :) Bet suprantu, kad daugiau man norisi, nei Darjai ;)
Pastebėjau, kad mūsų Daškai labiau įdomūs buitiniai daiktai, nei įvairūs spalvoti žaislai! O ir visokios popierinės dėžutės nuo kremų gali suteikti vaikui daugiau fantazijos, nei koks nors didelis plastmasinis daiktas. Mažiukai visai nevertina daikto brangumo, o džiaugiasi naujais, nors labai paprastais dalykais.

3 komentarai:

  1. Taip, dežutės vaikystėj toks džiaugsmas, kaip šiandien pamenu :) Ir kuo daugiau, kuo įvairesnių, tuo geriau :)) Dar visokie indeliai, kuriuos galima dėliot vienus į kitus.
    Bet "tiesiog" žaislai irgi gali teikti daug džiaugsmo. Ir kaip paskui, po daug metų vėl juos peržiūri, taip šilta širdy pasidaro, nes kiekvieną mažmožį prisimeni :) Net nuotaikas, susijusias su juo...

    AtsakytiPanaikinti
  2. as, Dalia, sutinku su tavo nuomone. taciau dar turiu pastebeti, kad vis tik kai kurie brangus zaislai turi ir nebloga lavinamaja paskirti - garsu/zodziu tarimas, melodijos pasirinkimas / suradimas. man grazu, kai vaikas ivaldo koki 'aparata' ir veliau 'isauga' ji.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Sutinku su jumis, kad žaislai teikia džiaugsmo, bet turėjau omeny, kad galima labai linksmai gyventi ir be jų. Bent jau mūsiškė tikrai ne su visais žaislai žaidžia, kad ir kokie man jie atrodo įdomūs :) Bet čia tikriausiai ir nuo vaikų priklauso.

    AtsakytiPanaikinti