Vanduo

Kai tik dukra pradėjo gerti ne vien mano pienelį, pradėjau jai duoti paprasto vandens. Jį perkame iš prekybos centrų. Praktiškai sulčių jai visai neduodu. Na, būna, kai geriame šviežias morkų sultis. Mes ir patys vertiname labiau vandenį, nei kitus gaiviuosius gėrimus. Tik vanduo visiškai gerai numalšina troškulį! Niekas tikriausiai, nepaneigs, kad vanduo (dar apie vandenį)pats geriausias pasirinkimas. Kiti gėrimai - skanu, bet ar naudingi?
Žinau, kad jei mes vaikams duosime vandenį, jis jį labai vertins. Aišku, jei pasiūlysime kažką saldaus, tikrai jis rinksis saldumą :) Tad kuo įmanoma ilgiau, mano supratimu, reikėtų siūlyti vandenį! Įdomu dar ir tai, kad motinos pieną sudaro 87 procentai vandens! Tai jau nuo gimimo vaikelis mėgaujasi vandeniu.
Neseniai buvom svečiuose ir Darjai pasiūlė gerti sultis, bet aš sakau, kad pakaks vendens. Tada mūsų draugai sako, kad tai juk nelabai skanu :) O Daška atsigėrusi taip fainai parodė, kad jai taip skanu :)))!
Mes už vandenį!

3 komentarai:

  1. O kodel perkate is prekybos centru vandeni? Mes ir daugiausia vandeni geriame-jega, nuo nieko geriau neatsigersi :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. O jūs iš kur geriate? Pas mus iš krano labai nešvarus vanduo, tai geriamą vandenį perkame.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mes iš čiaupo, bet daugiausia virinta vandeni abi geriame :) SUprantu tada problema, mes pries tris metus gyvenome puse kilometro spinduliu nuo dabartines vietos, tai ten vanduo buvo tooks smirdintis, kad neimanoma buvo jo gerti :( siaip vanduo is ciaupo realiai vilniuje yra laaabai geras pagal esamus tyrimus :)

    AtsakytiPanaikinti