Vaikai

Pakalbėjau su savo buvusia grupioke iš Šiaulių laikų. Metams nepraėjus nuo pirmojo vaikelio gimimo, jie jau laukiasi antro. Keisčiausia, kad aš irgi noriu :))) Nors pradžia su Darja nebuvo labai lengva, bet aš jau svajoju apie antrą! Tai gal ne taip buvo ir sunku arba, kaip sakoma, greit pasimiršta :)
Tikrai, juk kaip būtų faina dviem vaikams augti kartu. Mes gi taip užaugom (mūsų penkios sesės šeimoj). Tai linkėčiau ir saviškiams taip. Na, jei vyrą įkalbėsiu ir Dievas duos, tai gal ir bus... :)))
Aš tai žaviuosi tokiais žmonių sprendimais, kaip tos grupiokės! Nors ji susilaukia daug replikų ir nesupratimo. Aš tai lenkiu galvą ir gerbiu! Šaunuoliai! Kad tokių daugiau normalių šeimų duotų galimybę vaikams atsirasti!

Pat 127,3 Vaikai iš tikrųjų yra VIEŠPATIES dovana, įsčių vaisius – palaiminimas.

2 komentarai:

  1. Keista, kad replikuoja ir komentuoja kai antro besilaukiant. paprastai tai turėtų nuo trečio prasidėti, kiek apsidairau. o antrus atrodo visos tik ir gimdo :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Na, dėl antro nieko, bet kad tas antras labai greitai, dar metams nepraėjus nuo pirmojo. Ji sako, kad susilaukia daug replikų: kaip jūs taip galėjot! :))

    AtsakytiPanaikinti