Penkios meilės kalbos

Rekomenduoju šią knygą visiems! Gal joje ir nėra per daug kažko naujo, tačiau tai tikra ir labai praktiška. Ačiū Adonei už ją! Manau, jos turinys tinka ne vien sutuoktiniams, bet ir tėvams su vaikais, ar netgi tiesiog draugams.

Yra normalu visų pirma galvoti apie save, tačiau šioje knygoje labai ryškus akcentas į kitą; į tai, kaip atpažinti kito meilės kalbą; kaip jį mylėti, kad jaustųsi mylimas. Tai čia ir reikalauja pastangų. Mat meilė ne vien jausmai, emocijos, bet ir apsisprendimas.
Taip pat labai patiko, kad pabrėžiamas abipusis meilės poreikių patenkinimas, nors dažnai pirmąjį žingsnį tenka dėti kažkam vienam.

Kiek aš suprantu, mano ir Sergėjaus bent viena iš pagrindinių (jei išrinkt dvi) meilės kalbų sutampa, tad mums kaip ir nėra per daug sunku "susikalbėt" :) Sunkiau, kai visiškai skirtingos kalbos. Sergėjaus pati pagrindinė yra drąsinantys žodžiai ir prisilietimai. O mano - prisilietimai ir laiko leidimas kartu.

6 komentarai:

  1. O as sia knyga gavau vestuviu proga. Perskaiciau...ir pasirodo, jog savajam tureciau labiau praktiskai padeti, mat tokia jo meiles kalba;)

    Lina

    AtsakytiPanaikinti
  2. yra dar panaši apie vaikų meilės kalbą :)

    http://www.manoknyga.lt/knyga/penkios-vaiku-meiles-kalbos.html

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nieko sau, Linut :) Tai gal jis tvarko Tau namus? Nebloga dovana!!!

    AtsakytiPanaikinti
  4. O Tu, Evelina, skaitei apie vaikų meilės kalbą? Ar ne apie tą patį ten rašo :)?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ne tik tvarko:), bet ir puikiai gamina valgi:)...as tik retsykiais pasisukioju virtuvej:):):)ka gi, vakarieciu vyru privalumas;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Eik Tu sau kaip fainai :) Mano irgi gamina, bet ne taip dažnai :)

    AtsakytiPanaikinti