Lęšiai su padažu

Improvizacija :)

Lęšiai su mėsos ir daržovių padažu
1 puodelis lęšiu;
200 g jautienos faršo;
3 pomidorai;
morka;
svogūnas;
brokolių;
aliejaus;
svogūno laiškų, krapų;
druskos, pipirų.

Lęšius išmirkyti (aš palaikau per naktį). Virti 30 min.
Aliejumi įkaitintoje keptuvėje kepti sutarkuotas morkas ir susmulkintą svogūną. Šiek tiek apkepus dėti mėsą. Po to supjaustytus pomidorus, druską, pipirus.
Apvirti brokolius ir taip pat dėti į bendrą masę.
Jau prieš pabaigą įdėti svogūno laiškus ir krapus.

Skaniai gavosi!
Aišku, Serioginui net nesiūliau, nes ten yra ir brokoliai, ir begalės lęšiu :) Bet su Adone skanei pavalgėm!

3 komentarai:

  1. Oi, kaip skanu buvo! Niam niam :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tikrai skanu :) Ir palyginti nesudėtinga. Nors jau baigiu susitaikyti, kad vis tiek visko viename puode nepagaminsi, reikia kažką atskirai apvirti, apkepti, kad skanu būtų ir nenuobodu :) Net ir lęšius ištraukiau iš lentynos, turbūt 5 metus prastovėjusius... Ir dukrai patiko. Ir mažiukui. O va vyriausiasis kankinio veidu valgė troškinį, o jau apie lęšius tai nė kalbos būti negali... Vyras, manau irgi panašiai :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aha :) Kiekvienas turi savo skonį. Sunkoka pritaikyt visiems.

    AtsakytiPanaikinti