Oi, kaip gera, kai gali normaliai gaminti. Jau taip buvau to pasiilgus :)
Lęšių sriuba (4 porcijoms):
0.5 stiklinės žaliųjų lęšių
1 morka
0.5 svogūno
1 šaukštas aliejaus
1 pomidoras
1 kubelis sultinio
Lęšius nuplauti ir 2-3 val. išmirkyti. Virti 35 min. Įdedamas buljonas.
Per virimo laiką sutarkuojama morka ir susmulkinamas svogūnas. Pakepama ant aliejaus keptuvėje.
Nuplautas pomidoras įmetamas į verdančius lęšius ir po kelių sekundžių ištraukiamas ir nuimama odelė. Supjaustomas ir pakepinamas toje pačioje keptuvėje su morkomis ir svogūnu.
Lęšiams baigiant išvirti, dedama keptuvėje pakepta masė. Šiek tiek paverdama ir viskas.
Užsisakykite:
Rašyti komentarus (Atom)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą