Sezono uždarymas!


Šeštadienį abu su Sergėjum svajojom, kaip galėtume šventiškai uždaryti šį vasaros sezoną :) Po Kalvarijų turgaus jau buvom nusiteikę važiuoti į Trakus. Tačiau sulaukėm malonaus skambučio, kuris viską ir nulėmė :)! Buvome Juozo ir Nastios pakviesti kepti dešrelių.

Trumpai apie Juozą ir Nastią:
jie turi bendruomenę. Juozas yra Balatono viešbučio direktorius. Prieš keletą mėnesių jie susilaukė mažiuko stebukliuko - Joelio Pauliaus :) Šiuo metu rekonstruoja namą, prie kurio mes ir kepėme dešreles.

Buvo labai geras laikas! Jie fantastiški žmonės. Dar vestuvių proga gavom iš jų pirmąjai nakčiai kambarį viešbutyje. Oi, kaip ten buvo faina :)

Valgydami diskutavome tema - ar spontaniški susitikimai yra vertybė? Mums atrodo, kad taip! Nėra lengva, kai staiga kas nors suardo asmeninius planus. Tačiau, jei tave brangus žmogus staiga kviečia atvažiuoti šiandien, ar atsakymas, kad neplanavau susitikimo ir neatvažiuosiu, būtų normalus?! Aišku, priklauso nuo situacijos. Bet spontaniški susitikimai išlaiko bendrystę! Todėl norisi palikti laiko ir netikėtiems susitikimams!

Taigi, vasarą uždarėm! Kaip gaila :( Kiek tos šilumos mažai! Nors šią vasarą tikrai jau nebesiskųsiu - karščio pakako :).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą